Tækning af stråtag på Fyn

Kvalitet, service og grundighed er nøgleordene hos Tækkemanden Per Keis ApS.

Et stråtag bliver til

Hvis et gammelt tag skal skiftes, skal det først tages ned – en til tider meget støvet affære…
Ønsker du at gøre det selv, er det en mulighed – og du sparer naturligvis penge.
Når det gamle tag er væk, kan tagkonstruktionen vurderes og derefter enten repareres eller skiftes til nyt. Når spær og øvrige bærende konstruktion er i orden, sætter vi lægter på, og her på udrulles og monteres glasfiberdugen Sepatec, hvis taget skal brandsikres. Herefter tækkes taget, neg for neg bredes ud, formes med hænder og tækkeskovl, hvorefter taget fastgøres til lægterne. Til sidst ”pudser vi ned”, dvs. sørger for en pæn og ensartet tagflade, så det nye tag rigtig kan tage sig ud.
Til sidst fjerner vi stillads og rydder op.
Du har også mulighed for at stå for oprydningen selv – også her er der penge at spare.

Eksempler på vores arbejdsproces

Fynsk, jysk og sjællandsk

Vi udfører de fleste opgaver på Fyn og dermed i henhold til fynske egnstraditioner – naturligvis efter aftale med dig. Vi kender til og har udført opgaver, der følger jyske og sjællandske traditioner.
Uanset opgave er vores kunders ønsker og behov udgangspunkt for projektet. Vi fortæller gerne om forskelle i tækketraditioner, om fordele og ulemper ved forskellige typer tækning, rygning eller andet som f.eks. kviste og tagvinduer. Vi går ikke i gang, før vi er enige om opgavens udførelse. Derfor kan du være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger – hver gang.